ME
NU

Rólam

Szolgáltatások

Galéria

Partnerek

Ajánlatkérés

A Nagybetűs Nap Nórával

Ceremóniamester

Hogy a Nagy Nap tökéletes legyen!

Ceremóniamester, vőfély, vagy moderátor?

A buli lelke, a buli koordinátora.

Nemcsak a jó humor a fontos, hanem a láthatatlan koordinátori munka is.

Ceremóniamesternő? A legjobb választás. A menyasszony legjobb barátnője, aki a legjobban tudja közvetíteni a menyasszony gondolatait.

Mi a különbség ceremóniamester, vőfély és a moderátor között?

A vőfély, hagyományörző , népi szokásokat, elevenít meg mókásan. Öltözéke ehhez illő népies, versekben kommunikál. Ő a hangulatfelelős.

A ceremóniamester, a műsorvezető. Irányít, vezényel, szervez, ellenőriz, és jó humorral házigazdaként veszi át a szerepet az esküvőn. Tulajdonképpen a vőfély modern változata.

A ceremóniamester szórakoztat, játékokat kezdeményez, felrázza a násznépet valami jó humorral, mielőtt elaludnának a torta érkezése előtt. A jó ceremóniamester nem túl sok. Nem ő van a központban. Éppen annyi, amennyi a jó hangulathoz igényeltetik, azonban láthatatlanul figyel a részletekre.

Még mindig általában a ceremóniamester személyében férfit képzel el az ifjú pár és a násznép, ám egyre jobban teret hódít a női pontosság, a női elegancia, a női finomság a beszédben, a női térlátás. Sokszor hallottátok biztos, hogy a férfiak egyszerre csak egy dologra képesek koncentrálni. mi nők pedig képesek vagyon sok mindenre koncentrálni egyidőben. A ceremónimesternő igazi kincs lehet az esküvőn.

A moderátor, nem szerepel mint a vőfély, vagy ceremóniamester. Háttérből irányít észrevétlenűl, hogy minden gördülékenyen menjen.

Mindhárom a Ti gondolatotokat közvetítő személy. Nagyon fontos a szimpátia, hiszen csak így lehet a házigazda helyettetek. A jó választás az esküvő sikerének a záloga. A sikerhez fontosnak tartom, hogy az esküvőd stílusához válassz.

Hagyományos esküvőhöz a vőfély, modernebb esküvőhöz a ceremóniamester illik.  Ha párod és a násznép fele nem magyar és kétnyelven zajlik az esemény, mindenképpen ceremóniamestert ajánlok.

Így alakult a ceremóniamester szakma...

Ahogy a világ rohamosan alakul, változik, fejlődik, így ez igaz az esküvők világára is.

A hagyományos vőfélykedés egyre háttérbe szorul, és az igény egyre inkább a modern esküvők világába sodródott.

Valljuk be, egy elegáns étteremben megrendezett eskövőhöz nem nagyon illik a vőfély ruházata, stílusa.

A vőfély versek pedig régiesek, az új generáció nem is nagyon érti.

Ha picit több időt szánunk a vőfély versek tanulmányozására, meggyőződhetünk ennek a valóságáról.

Minden esküvő más...

Más, hiszen minden pár egyedi, és mint a ceremóniamester női változata, egyedivé teszem azáltal, hogy a menyasszony gondolatainak közvetítője vagyok.

Az esküvő végén amikor a mennyasszony elkönyveli hogy barátnője lettem, akkor úgy gondolom, hogy a világ egyik legszerencsésebb ceremóniamesterének mondhatom magam, hogy mindez megadatott.

Boldogságot, elégedettséget nyújtottam,ami kimondhatatlanul jó érzés.

Ha a kiválasztott ceremóniamesternő én lennék...

Női ceremóniamesternek lenni nagyon jó érzés, ugyanakkor kicsit nehezebb feladat, mert valami új, valami szokatlan mesterség hódít teret napjainkban egyre jobban.

  • A ceremóniamester feladata röviden: RÁKÉSZÜL, EGYEZTET, KOORDINÁL, MEGOLD, MOSOLYOG. Ha igény van rá több nyelven is koordinál. Semmi nem történik az esküvőn, amiről nem tudna a pár és a vendégek.
  • A női ceremóniamester a buli józan lelke. Fontosnak tartom, hogy az alkoholt egy elegáns nőies „NEM” szóval utasítja vissza.

Mi a menet tovább ha a döntésetek rám, azaz egy ceremóniamesternőre esik?

  • Hasonlóan a szertartásvezetéshez, megbeszélünk egy személyes időpontot, és szabadon, kötelezettség nélkül beszélgetünk. Ennek természetesen nincs költségvonzata.
  • Amennyiben a szimpátia kölcsönös, megkötjük a szerződést és elkezdődik a munka. Én is akkor tudok a gondolatotok közvetítője lenni, ha a szimpátia kölcsönös. Csak a munka és pénz miatt nem tudom elvállalni. A motiváció, szimpátia nekem is nagyon fontos.
  • Az igényeiteket, kívánságotokat figyelembe véve kombinálva a tapasztalataimmal összeállítom a forgatókönyvet, amit megbeszélünk, javítunk, újra átgondoljuk hogy tökéletes legyen. A jó forgatókönyv a gördülékeny esküvő fontos eleme.
  • Ami teszek: Sokszor láthatatlan háttérmunka (esetleges elcsúszott dekoráció, rend, tisztaság, egyeztetés a szolgáltatókkal). Ügyelek hogy a vendégeknek minden az asztalon legyen. Jelzek a felszolgálónak, hogy minden időben terv szerint menjen.
  • Az elkészített, egyeztetett forgatókönyv szerint koordinálom az esküvőtök, összedolgozok a szolgáltatókkal folyamatosan figyelek a lebonyolításnál, konferálom igény szerint a programokat. Amennyiben nincs forgatókönyv, összeállítom.
  • A vendégek folyamatos tájékoztatása a koordinálás fontos része. Vendég központú ceremóniamesternek tartom magam. Tapasztalataimból kiindulva, mindig, többször, minden mozzanatról időben tájékoztatom a vendégeket. Ezt nagyon szeretik, és értékelik. Így senki semmiről nem marad le.
  • Násznép koordinálása a templomba érkezéskor és utána, esküvői helyszín, fotózásnál. Szeretem ha a pár elfogadja a javaslatom és  előre elkészített fotózási tervet állít össze, hogy zökkenőmentesen menjen egymás után, és utána se legyen sértődés.
  • Programok bekonferálása, lebonyolítása, hangulat fokozása , esküvői játékok lebonyolítása amennyiben szükséges.

Csomagajánlatok

Alap Csomag

 

Mint Ceremóniamester, házigazda koordinálom az esküvőtöket

(Az ár az útiköltséget nem tartalmazza)

Irányár: 194.000 Ft

Költséghatékony CSOMAG

 

Szertartásvezető és ceremóniamester szolgáltatásomat egyesítve kínálom, hogy az esküvőtök még tökéletesebb legyen. A költséghatékony csomagom nemcsak kedvezményes árat kínál, de a párnak is kevesebb telefonhívást jelent, hiszen minden egy kézben van. Nem kell két szolgáltatónak útiköltséget fizetni, szerződni, telefonálni, találkozgatni és ami a legfontosabb: szakmailag egy kézben tartom az esküvő két kulcsemberét. Minden adott ahhoz, hogy tökéletes legyen az esküvőtök. Bízom benne, hogy velem együtt még varázslatosabb lesz a Nagybetűs Napotok!

(Az ár az útiköltséget nem tartalmazza)

 

Irányár: 239.000 Ft

KÉTNYELVŰ csomag

 

Amennyiben párod és a násznép nem magyar, nagyon fontos hogy ők is ugyanúgy átélhesség az eskövőd minden mozzanatát.

Sokszor azt gondolják a párok, hogy majd valaki a násznépből fordít időközönként. Nagyon nagy hiba. ne tedd, ha javasolhatom. Adjuk meg a lehetőséget, hogy mindeni jól érezze magát.

 

Irányár: 279.000 Ft

Miért engem válassz?

Díjmentes találkozás

Az első találkozásnak nincs tétje, nem kell elköteleződni. A kölcsönös szimpátia nagyon fontos. Kötetlen, díjmentes beszélgetés, ami segít a döntésben.

Garantált vendégelégedettség

A Nagybetűs Nap rólatok szól. A vendégek elégedettsége, pedig legyen az én dolgom. Bízzátok rám és nyugtázzátok a végén, hogy jó döntés voltam.

Női lélek megértése

Ki tud egy Nő gondolataiban olvasni? Ki tudja minek örül egy Nő igazán? Egy másik Nő! Vallom, hogy ezt az előnyt érdemes kihasználni.

Sokszínű személyiség

Kaméleon vagyok, azaz a megrendelő igénye szerint változom. Komoly, humoros, játékos, pont ahogy kéritek.

Bármikor elérhető

A nap 24 órájában elérhető vagyok, mert tudom nincs bosszantóbb mikor a felmerült kérdésre nem kaptok azonnal választ.

Soha nem kések

Soha nem kések! Lehet ez nektek természetes, de bizony a tapasztalat nem ezt mutatja.

Amit rólam mondtak

“Nóra igazán egy kincs volt az esküvőnkön. A 2020 sajnos megváltoztatta a tervünket. A tervezett polgári esküvőt idején a korlátozások miatt bent tartottuk. Segítséget kaptunk egy nagyobb lakás kibérlésére az eseményhez. A szertartás szövege pedig felülírhatatlanul csodálatos volt. Köszönjük hogy szebbé varázsoltad a nagybetűs napot.”

“Nóra a barátnőmék esküvőjén volt szertartásvezető igy teljességgel rábíztuk magunkat. Segítségünkre volt a pillangóröptetés ötletünkhöz is. Beszerezte, megoldotta és éppen abban a pillanatban röpködtek fölöttünk mikor kimondtuk az igent. Nagyon fontosnak tartom hogy valóban minőségi legyen az igen kimondása. Gyönyörű szöveget írt ránk, meghatotta a násznépet is nagyon.”

“Esküvőnk a Balatonon volt, ahova Nórát kértük fel szertartásvezetőnek. Időben érkezett, ami miatt nem kellett külön aggódnunk. A szertartás csúszott a szombati nagy forgalom miatt, de nem jelentett extrakiadást a másfél óra várakozás. Segítőkész volt a várakozás ideje alatt mindenben. A nyugalma nagyon jó hatással volt a násznépre és ránk is. Köszönjük neked a pontosságod. A beszéde pedig valóban minőségi és felejthetetlen volt. Nagyon jó döntés volt.”

Beszéljenek a számok

Év Tapasztalat a Turizmusban

Elvégzett Tanfolyam

Elégedett Pár

Beszélt Nyelv

A tökéletes napot

Ne bízzátok a véletlenre!

Ahol írtak már rólam

Készen állsz a nagy napra? Kérj ingyenes árajánlatot!